qazqaz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Czy mam szanse z napisana na ok 60% maturą podstawową z matematyki dostać sie na kierunek technologia chemiczna lub inzynieria materiałowa w Krakowie ? Czy bede musiał podejśc za rok do chemii rozszerzonej by sie dopiero dostać i czy warto w ogóle studiować ten kierunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 To są super kierunki i warto je studiować jednak nie należą do latwych. Na technologie chemiczna powinno byc łatwiej sie dostać bo tam na wielu uczelniach przyjmują wszystkich chętnych ale na pierwszym roku najwazniejsza jest wlasnie matematyka i ona jest bardzo potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazqaz Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 To są super kierunki i warto je studiować jednak nie należą do latwych. Na technologie chemiczna powinno byc łatwiej sie dostać bo tam na wielu uczelniach przyjmują wszystkich chętnych ale na pierwszym roku najwazniejsza jest wlasnie matematyka i ona jest bardzo potrzebna. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Mam nadzieję, że pomogłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 W Krakowie warto zainteresować się technologią na dwóch wydziałach AGH: na Wydziale Inżynierii Materiałowej i Ceramiki oraz na Wydziale Energetyki i Paliw. Ten pierwszy z wydziałów prowadzi też inżynierię materiałową. na pewno warto tam studiować - marka AGH mówi sama za siebie. Jednak może warto rozejrzeć się poza Małopolską za uczelniami prowadzącymi te kierunki? Taki plan B - jeśli nie dostaniesz sie na studia w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...