Monika.R Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podawajcie tytuły filmów które warto obejrzeć. Tylko jakieś dobre, które zrobiły na was wrażenie. Żadne melodramaty czy inne spaghetti western. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renatka Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ostatnio bardzo duże wrażenie zrobił na mnie nowy Filmoznawstwo -studia, który dopiero wchodzi do niektórych kin, a mianowicie "Magical girl". Mocna historia, niezwykła kompozycja, Filmoznawstwo -studia zmusza do myślenia. Szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renatka Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 przypomniało mi się, że ostatnio widziałam jeszcze Filmoznawstwo -studia "kraina jutra" Disney'a. Taki lżejszy, ale dzięki niemu się zrelaksowałam. również polecam, bo w sumie można z niego wynieść też pewne nauki, dotyczące innowacji, przyszłości, fajnie iść na ten Filmoznawstwo -studia w ogóle z jakimiś dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja natomiast polecam serdecznie Filmoznawstwo -studia klasyk "przerwana lekcja muzyki" to jeden z moich ulubionych filmów, jeżeli ktos jeszcze nie widział, to koniecznie, dramatyzm historii, świetne aktorstwo, majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ostatnio oglądałam "Zniewolony. 12 lat w niewoli." Warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ooo ten Filmoznawstwo -studia też już od dawna chciałam zobaczyć. Słyszałam, że jest naprawdę niezły.On chyba dostał Oscara dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Serial stranger things Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomiszika Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 American Beauty - dla mnie klasyk nad klasykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Nowak Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Mój absolutnie ulubiony to "Fight Club" z Bradem Pittem i Edwardem Nortonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Mi się ten Filmoznawstwo -studia w ogóle nie podobał. Za to wczoraj po raz kolejny oglądałam Prestiż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiaz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 "Dunkierka" świetny Filmoznawstwo -studia wojenny. Mega plus za muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytka15 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 co do wojennych, od siebie bardzo mogę polecić "przełęcz ocalonych", naprawdę rewelacyjnie zrealizowany. Niby wojenny, ale jednocześnie jakiś taki... inny. no po prostu trzeba zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djerde Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Biblioteka Netfliksa stale się rozrasta i jest całe mnóstwo programów, filmów i seriali, z których można wybierać. Ale jak zdecydować się na obejrzenie czegoś, skoro wybór jest tak szeroki? Podzielcie się swoimi ulubionymi gatunkami. ______________________________________________Te seriale z Netfliksa musisz obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willard07 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Subskrybujesz platformy do oglądania filmów i seriali? Na pewno masz za sobą niejeden wieczorny seans. Wiesz jednak, że nie zawsze wybrany do obejrzenia Filmoznawstwo -studia spełnia Twoje oczekiwania. Aby nie przegapić żadnego hitu i być na bieżąco z produkcjami wartymi Twojego czasu, koniecznie śledź newsy filmowe. _______________________________ Pomysły na jesienne i zimowe wieczory. Co robić w domu z rodziną, partnerem lub partnerką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaZuzanna Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jeśli ktoś lubi filmy psychologiczne: Wyspa Tajemnic Szósty zmysł Lot nad kukułczym gniazdem Split Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alic-ja Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Byłam teraz na Podejrzanej od twórcy co robił OldBoya, zrobiło to na mnie niezłe wrażenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilijana Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Pierwsze co mi się skojarzyło, pisząc odpowiedź akurat na forum w temacie studiów to "Praktykant". Pokazuje, że w pracy nie liczy się wiek czy dyplomy, a ważniejsza jest sumienna praca, wychodzenia poza zakres swoich obowiązków i otwartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...