pedagogiczna Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Oferta jest ogromna i na rynku można znaleźć tak wiele różnych możliwości, że nie wiadomo na co się zdecydować. Jak odsiać te gorsze opcje i wybrać korzystniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kursy prowadzone przez emerytowanych policjantów, cieszą się dobra renomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Faktycznie, jest mnóstwo szkół, ale ja wybrałam polecaną przez znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kkochan Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Najlepiej jest bazować na poleceniu. To najlepsza i chyba najbezpieczniejsza forma wybrania czegoś, co się oczywiście spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhanna Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 chyba najkorzystniej jest poczytać opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJa99 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opinie znajomych to chyba główny czynnik. Chociaż popytaj starszych kolegów, czy któryś nie ma na koncie "podszkalania" wieczorami pod marketem. Dobry kandydat powinien umieć Cię tak zestresować, że po 15 minutach będą Ci się nogi trzęsły, a to tylko placyk. Po takim koleżeńskim kursie egzamin jest bezproblemowy, bo przecież egzaminator nie jest groźniejszy. Co do techniki jazdy - Ty nie umiesz jeździć (po 30+ paru godzinach nikt tego nie umie), ale udajesz, że umiesz. Egzaminator wie, że nie umiesz, ale udaje, że tego nie wie. A nauczysz się po przejechaniu pierwszych 10 000 km po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izako Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 To fakt, ale mi się jakoś udało za drugim razem zdać, na kurs chodziłam do motostart przy metrze politechnika, nie jestem jakaś typowa noga ani też wybitnie uzdolniona w tym zakresie, myślę że to też kwestia podejścia instruktora, jak potrafi przekazać wiedzę jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja sprawdzałam rankingi szkół z mojego województwa. I wybrałam tę szkołę, która miała najlepszą zdawalność. Efekt? Zdałam za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie wierze w te rankingi. Ja się kierowałem opiniami o instruktorach, bo jak koleś dobrze uczy to wtedy szanse na zdanie są dużo większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 ja nie słuchałem opinii, ale wszyscy szli do jednej szkoły. Miałem innego instruktora niz wszyscy i jako jedyny byłem niezadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Najlepiej sprawdzać rankingi szkół jazdy. Ja tak zrobiłam i wybrałam najlepszą szkołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...