marek77m Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czy ktoś z Was kojarzy to biuro? Znajomi namawiają mnie na wyjazd w kwietniu, to już niedługo i muszę szybko podjąć decyzję , chodzi o ten wyjazd http://integra-wyjazdy.pl/livigno/cena wydaje się być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Nowak Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja byłam raz nimi na jachtach, ale możesz śmiało jechać na narty, na pewno decyzji nie pożałujesz. Integra dba o studentów i organizuje im wspaniałe imrezy. Nudy na pewno nie zaznasz. A jak lubisz białe szaleńswto to lepszego wyboru nie mogłaś dokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Wakacje organizuję sobie zwykle sama, więc nie interesują mnie zazwyczaj biura podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzięki, wstępnie się zdecydowałem, mam nadzieję, że zabawa będzie udana, przeglądałem, wypowiedzi ludzi którzy od nich jeździli to byli zadowoleni. Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixal Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 To dość ciekawy temat w ogóle, nie tylko ze względu na to biuro. Ja też wolę sam sobie organizować wypady wakacyjne. Rezerwuje nocleg w miejscu, które mnie interesuje przez booking.com czy bookapart.com i resztą zajmuję się sam. Wychodzi mi to na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja nie mam za bardzo czasu na szukanie hoteli, później sprawdzanie co jest ciekawego do zobaczenia na miejscu, dlatego wolę oddać sprawę w ręce biura wygodnicki jestem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Niektórzy tak wolą i zdecydowanie to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Kol Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy ktoś był i może dac opinie? Planuje z nimi narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...