pabulons Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam serdecznie. Nie będę owijał w bawałnę i przedstawię problem. Otóż zacząłem po maturze w tym samym roku studia na UwB. Chciałem zmienić lektorat. Osoba prowadząca j, ang wyraziła zgodę, druga osoba przyjmująca na lektorat z franc, też wyraziła zgodę. Trzeba było poczekać na decyzję, Teraz problem. Nie chodziłem na żadne zajęcia z lektoratu bo byłem wykreślony z ang. Niestety, aż do grudnia sprawa nie została rozpatrzona. Od stycznia przestałem chodzić na uczelnię. W marcu chcę złożyć rezygnację. Pytanie do was jest następujące. Czy będę miał jakieś problemy, żeby zacząć te same studia? Nie uktywam, jestem z natury trochę chojarkiem . Więc trochę się martwię. Bardzo proszę Was o jakieś rady, opinie. Jeszcze pytanie o konto IRK. Czy będzie to samo na rekrutację 2015/16 na UwB? Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie będziesz miał żadnych problemów z rozpoczęciem studiów od nowa. Więc spokojnie możesz składać papiery. Konto może być to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabulons Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dodałeś mi trochę wiary. Na początku marca złożę rezygnację i zacznę od nowa w październiku. Czy straciłem jakieś ECTS według Ciebie? Nie podszedłem do sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kozak Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jaką rezygnację... najpierw sprawdż czy juz cie nie wywalili... bo peewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kozak Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 hej; jak na tym forum sie dodaje nowe posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 przecież właśnie dodałeś nowy post...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ogólnie z tymi punktami ECTS jest dziwna sprawa, ale zajrzyj do poradnika: http://video.studia.tv/medias/u0nsvu79fn Nikt nie ma takiej wiedzy, jak jest z limitami punktów ECTS, były one limitowane gdy 2 kierunek był płatny teraz to straciło sens. Punkty przyznawane są dopiero po zaliczeniu danego przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...