helly Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam szukam systemu alarmowego do mieszkania. Ostatnio w mojej okolicy doszło do paru włamań w blokach i tak na zapas chciałbym się jakoś zabezpieczyć - mieszkanie jest moje na czas studiów i nie chciałbym aby ktoś mi się włamal do domu podczas mojej nieobecności. Czy są jakieś systemy powiadamiające odpowiednie służby ewentualnie ochronę? czy jest możliwość że taki system wyśle mi smsa czy wiadomość na komórkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Istnieją takie systemy...dobrze byłoby moim zdaniem popytać właśnie w firmach ochroniarskich. Oni na pewno znają się na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolanczuk Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Temat trochę stary, ale firmy ochroniarskie to jedno, a system alarmowy to drugie. W przypadku małego systemu, jaki będzie w mieszkaniu to nie jestem do końca pewny, czy Integra pasuje. Jak już chcesz zostać przy Satelu to może przewodowa Versa (małe systemy) lub Micra (bezprzewodowe, małe systemy). Zawsze można spróbować coś bardziej prestiżowego, np. angielski Premier Texecoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Często alarm jest podpięty do firmy ochroniarskiej, co to za ochrona bez takiej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horulka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 firma ochroniarska to mit....znam bardzo wlele przypadków, kiedy się nie sprawdziła... jagody goji odchudzaniemeridia opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wotyczusia74 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 dlaczego twierdzisz ze to mit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...