Naval96 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witajcie! Jest tu ponieważ mam jak dla mnie spory problem, nie wiem do końca jaki kierunek studiów wybrać. Chcę zobaczyć kawałek świata i żeby praca po uczelni nie była monotonna. Pomyślałem żegluga śródlądowa/morska ale co jeśli się tam nie dostanę? Macie jakieś propozycję dla mnie? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czesc, fajna propozycja dla Ciebie bylaby oceanografia na Uniwersytecie Gdańskim, co o tym myślisz? http://www.studia.net/uczelnie-studia/6357-uniwersytet-gdanski-wydzial-oceanografii-i-geografii zerknij na propozycje tego Wydziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 jeśli sie nie dostaniesz, to zawsze możesz probować z czymś podobnym, albo zupełnie innym nawet - a jak coś w życiu będziesz bardzo chciał robić, to ze studiami czy bez będziesz robił i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 W tej chwili chyba nie ma studiów, które by uniemożliwiały podróżowanie, zamieszkanie w innym kraju. Chociażby po takiej matematyce jeśli dobry/ dobra możesz starać się o pracę w Dolinie Krzemowej. Napisz więcej co Cię interesuje, może warto zastanowić się nad uczelniami, które np. mają ofertę studiów z jakimś językiem egzotycznym - np. nauką chińskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...