Kasieńka Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak się złożyło, że potrzebuję wynająć dochodzącą pielęgniarkę, która robiłaby chorej mamie zastrzyki i pomagała w takich różnych medycznych rzeczach. Gdzie mam szukać takiej pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W każdej przychodni są pielęgniarki środowiskowe, które przychodzą do domu. Zadzwoń sobie do swojej przychodni a z pewnością uzyskasz taka informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ogłoszenie w stylu dam pracę pielęgniarce, powinno załatwic sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ok, dziękuję za dobre rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Myślę, że nie ma co dawać ogłoszenia, bo pielęgniarka będzie liczyła na dochód. Tak jak pisała Agnieszka - w każdej przychodni jest taka osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Też udałabym się do przychodni. Dziecko mojej znajomej w trakcie terapii adhd też była potrzebna czasami taka pomoc i wiem, że bez problemu kogoś znaleźli. Można też oczywiście poszukać w różnego typu ogłoszeniach, ale będzie to pewnie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Takie rzeczy załatwia się chyba w najbliższym szpitalu, najlepiej z odpowiednim zaleceniem lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dokładnie tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zofijka Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Od groma jest usług pielęgniarskich w Warszawie. Ze swojej strony mogę polecić http://pielegniarka-warszawa.pl lub http://uslugipielegniarskie24h.pl. Nie grymaszą, profesjonaliści.Szybko dojeżdzają w Warszawie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olka16 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Najlepiej zapytaj w przychodni. Chyba mają taki obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...