Kaja Metrowska Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Od jakiegoś czasu rzucam bezskutecznie palenie. Zastanawiam się nad przerzuceniem się na papierosy elektroniczne. Myslicie,że warto ? Czy ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Mam podobny problem z rzuceniem palenia, chociaż chyba jestem na dobrej drodze Ale przejście na elektrycznego papierosa chyba nie ma zbyt dużego sensu, bo ostatnio czytałam, że są tak samo szkodliwe jak papierosy tradycyjne o ile nie bardziej. Najlepiej jest po prostu rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Uważam, że elektroniczne są jeszcze bardziej szkodliwe niż zwykłe, bo paląc je wdychasz jakieś mieszanki chemiczne, których skutki oddziaływania na organizm wypłyną pewnie po latach... Trzymam kciuki za rzucenie, ale może innymi metodami:) Moja mama, która paliła 50 lat, obiecała wnuczkowi że rzuci i poszła na jakieś magnesy. Przed seansem musiała wypalić papierosa i niedopałek trzymać w ręku przez cały seans. Nie pali już 2 lata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja od jakiegoś czasu palę i powiem Ci,ze nie jest źle. Rzucałem palenie bardzo długo, było mi jednak ciężko tak od razu przestać. Dopiero dzięki papierosom elektronicznym byłem w stanie pokonać ten nałóg. Który wciąga jak cholera jasna... Obecnie palę papierosy Sensation ( liquidy czyli zapasik kupuję tutaj: http://www.wapershop.pl/). Jak kupujesz w sklepach internetowych nie jest to takim dużym wydatkiem - szczególnie w porównaniu do tego ile wydaje się na tradycyjne fajki paląc dziennie paczkę albo dwie. Nie trujesz również otoczenia oraz siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaM Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Mnie się udało ograniczyć palenie dzięki e-papierosom Palę w tej chwili Foof'y wiśniowe z małą zawartością nikotyny i zamierzam zejść do zerówek. Sposób dobry, wolny, ale skuteczny... i nie ma głodu nikotynowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Najlepiej jest po prostu rzucić palenie, chociaż wiem, że nie jest to proste :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ale ja lubię palić elektronicznego, to całkiem inny klimat niż przy normalnych fajkach, wszystko wygląda inaczej. Zapach, jakość palenia, no i później nawet ten sam wpływ na palce, skórę... Całkowicie inny temat. Tylko ja jestem cały czas nowa w temacie i też zaczęłam od porządnego fajka od Vilt - sami sobie porównajcie jak to wygląda przy innych papierosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wg mnie to bez sensu..przechodzenie z jednego nałogu w drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Właściwie to ciągle ten sam nałóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dokładnie dalej to nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 to nadal papieros tylko sami się usprawiedliwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakhtul Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Strasznie mnie denerwuje jak ludzie pala te e-papierosy w autobusach czy na przystankach, nie przejmujac sie w ogole... Eh masakra. Sam nie pale, nie moja sprawa ale tak jak wyzej. Przejscie z jednego nalogu w drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Niestety, przyznam, że mnie też to denerwuje, jak ludzie palą te e-papierosy wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Kozłowski Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Też jestem zdania, że to zło i zamiana jednego syfu na drugi. Mam nadzieję, że moda na e-papierosy skończy się. I na palenie w ogóle, choć na to małe szanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Małe szanse, moda wciąż wsród młodzieży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 palaczowi trudno jest odciąć się od palenia tak od razu, musi sobie naleźć jakiś zamiennik. Taki elektroniczny na początek będzie dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekD Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zdecydowanie za dużo ludzi pali. Ponad połowa moich znajomych. Część przeszła na elektroniczne, ale nie sądzę, żeby były zdrowsze, obawiam się tego co wyjdzie po latach ich używania i pogłębionych badaniach - pewnie nic fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Osobiście zauważyłem, że w związku z ze zmianami w przepisach dotyczących palenia w pubach, barach i tym podobnych, ludzie zaczęli palić mniej. A z drugiej strony jest moda na elektroniczne papierosy. Niektórzy na pewno przeginają i palą wszędzie gdzie popadnie. Mam znajomych, którzy palili e-papierosy nawet w pracy przy biurkach. Ale są też plusy palenia elektronicznych papierosów , których sam od jakiegoś czasu doświadczam po kupieniu.... Po pierwsze - nie śmierdzę tak jak po paleniu zwykłych papierosów. Wspomniane już wyżej palenie w miejscach publicznych, którego nie nadużywam, też jest pewnym plusem. Ale na przystanku już spokojnie można się zaciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie promuj marek papierosów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Lepiej nie zaczynać tego palić. Niedawno czytałem, że te e-papierosy są tak samo szkodliwe jak zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 e-papieros to po prostu oszukiwanie samego siebie. Jak ktoś chce rzucić to lepiej całkiem niż przechodzić na e-papierosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Popieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkaaa Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 nie popieram e-papierosów ponieważ one też uzależniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Borkowska Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Sama Studia na kierunku chemia, świństwo! Powinni zabronić tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 tez nie popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...