Krzysztof Kołodziejczyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam. Skończyłem 1 st kierunek transport na politechnice i teraz mam dylemat odnośnie dalszej specjalizacji. Rozważam Logistykę na politechnice w Zabrzu - specjalizacja obojętna oraz transport na politechnice w Katowicach - tutaj rozważam inżynierie ruchu lecz mam dylemat bo ofert pracy brak oraz również logistykę lecz nie wiem na ile jest to zbieżne bądź nie z tym co oferują w Zabrzu. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Powinieneś bardziej kierować się własnymi preferencjami. Zwróć uwagę ile wpisów niezadowolonych ludzi jest na tym forum, którzy kierowali się rynkiem pracy, a teraz chcą zmienić kierunek studiów. Podajesz bardzo zbliżone kierunki i uczelnie, więc tylko i wyłącznie własne preferencję będą odgrywały główną rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kołodziejczyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dziękuje za pomoc. Proste słowa ale pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Politechnika w Zabrzu i Katowicach to ta sama Politechnika i zapewne ten sam kierunek Transport. Główny wydział transportu Politechniki Śląskiej jest w Katowicach i do tego roku była również filia w Zabrzu i Tychach. Poczytaj sobie więcej na temat Wydziału Transportu http://www.studia.net/uczelnie-studia/6456-politechnika-slaska-w-gliwicach-wydzial-transportu-w-katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 chociaż chyba kierunek logistyka jest również prowadzona na Wydziale Organizacji i studia z zarządzania Politechniki Sląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annacia Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 pomiędzy logistyką a transportem wybór nie jest taki zły. na jednym i drugim wyjdziesz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...