Fafek97 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam! Mam życiowy dylemat. Jestem w 2 klasie liceum, na mat-fizie. Kiedyś chciałem być architektem, ale wątpie czy jest sens zapisania sie na architekture z brakiem wyobraźni i kreatywności. Z kursem rysunku nie byłoby problemu, bo umiem rysować, ale pod warunkiem, że to widzę przed oczami. Gdy przyszło mi kiedyś rysować coś z wyobraźni, nie wychodziło mi, ponieważ nie umiałem niczego sobie tak wyobrazić i przelać to na papier. Grając kiedyś w minecrafta nie umiałem domków budować, bo nie umiałem wymyśleć jak to ma wyglądać . Chcę już wybrać kierunek studiów i chciałbym się was doradzić. Jakie kierunki na politechnice polecacie, na czym one polegają i jakie możliwości pracy po nich są. Z góry dzięki Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Hej, mam wrażenie, że potrzebujesz trochę poczytać o kierunkach technicznych. O ich możliwościach i przyszłości. Na początek wejdz sobie na www.studia.net/techniczne i tam masz wszystkie kierunki opisane, wybierz sobie kilka i daj znać a na pewno pomożemy coś wybrać. Bo tak z wyobraźni to nam też trudno strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejtok Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 techniczne np informatyk - programista. Zobacz ile jest ogłoszeń o pracę na informatyka! W tym zawodzie nie będziesz musiał sie martwić o brak pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam! Mam życiowy dylemat. Jestem w 2 klasie liceum, na mat-fizie. Kiedyś chciałem być architektem, ale wątpie czy jest sens zapisania sie na architekture z brakiem wyobraźni i kreatywności. Z kursem rysunku nie byłoby problemu, bo umiem rysować, ale pod warunkiem, że to widzę przed oczami. Gdy przyszło mi kiedyś rysować coś z wyobraźni, nie wychodziło mi, ponieważ nie umiałem niczego sobie tak wyobrazić i przelać to na papier. Grając kiedyś w minecrafta nie umiałem domków budować, bo nie umiałem wymyśleć jak to ma wyglądać . Chcę już wybrać kierunek studiów i chciałbym się was doradzić. Jakie kierunki na politechnice polecacie, na czym one polegają i jakie możliwości pracy po nich są. Z góry dzięki Pozdrówki wybrałeś już jakieś kierunki? Bo archiektura to raczej odpada, ponieważ architekt musi umieć przelać swoje myśli na papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 a w jakim mieście chcesz studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...