pedagogiczna Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Myślicie, że w połowie grudnia dam radę jeszcze znaleźć jakąś miejscówkę na sylwestra w górach w normalnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
literat555 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W Warszawie możesz jeszcze załapać się na jakąś imprezę. Na przykład tu organizują: http://www.bwfelix.pl/ przy czym ceny mają nawet zupełnie przyzwoite jak na stolicę. Nie sądzę, żebyś jeszcze dała radę załapać się na coś w górach, ale może warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mi się dwa tygodnie temu udało, jednak ceny znacznie odbiegają od normy, rosną dwukrotnie. Poszukaj na bookingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymonn Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A ja akurat jestem zwolennikiem spędzia sylwestra w domu / u znajomych. Jakoś nigdy nigdzie nie wyjeżdżam, po prostu szkoda mi kasy. W tym terminie wszelkie atrakcyjne miejsca są bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...