Danny99 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Postanowiłem, że będę starał się dostać na logistykę na Wydziale studia z zarządzania na Politechnice Rzeszowskiej. Czy jest to dobra uczelnia w południowo-wschodniej Polsce? Warto na niej studiować akurat logistykę na tym wydziale? A może jakieś inne uczelnie? Każda opinia jest ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Moim zdaniem Politechnika Rzeszowska to bardzo dobry wybór, jest nowoczesna, z wysoką jakością kształcenia, bardzo dobrze widziana przez pracodawców, no i z bogatym życiem studenckim:) kierunek logistyka jest teraz dość modnym kierunkiem, tak więc życzę Ci powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wybór masz nie taki duży, możesz wybrać Politechnikę Rzeszowską lub Lubelską. Moim zdanie obie są porównywalne. A czy zwracasz też uwagę na miasto? Ponieważ Lublin to jedno z kilku stolic Polski Studenckiej:) W Rzeszowie też można spędzić całkiem ciekawe życie studenckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny99 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No i tak złożyłem Wie ktoś jakie są progi na logistykę na Politechnice Rzeszowskiej? Na Politechnice Lubelskiej nie ma Logistyki, jest na UMCS ale to chyba studia licencjackie, a na PRz inżynierskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Progi co roku mogą być różne w zależności od ilości kandydatów oraz od ich poziomu. Politechnika Rzeszowska to bardzo dobra uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewIwan Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Strzałka. Też się wybieram na logistykę na Rzeszów. Jakie masz wyniki z matur? Interesujesz się tym kierunkiem? Dlaczego go wybrałeś? Pozdrawiam sześćset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewIwan Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Udało się dostać mi na ten kierunek Dzięki za pomoc! Jeśli jest ktoś, kto też się dostał zapraszam na priv. Hasta la vista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Udało się dostać mi na ten kierunek Dzięki za pomoc! Jeśli jest ktoś, kto też się dostał zapraszam na priv. Hasta la vista! Gratulacje!!! Daj znać jak Ci idzie na I roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...