adriana05 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 hej jestem maturzystą i zastanawiam się nad studiami. Od jakiegoś czasu interesuje mnie bezpieczeństwo/ochrona ludności, Podyplomówki z zarządzania kryzysowe , kierowanie takimi sytuacjami. W związku z tym jaki sensowny kierunek podjąć żeby był w tym zakresie? Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak na szybko mogę polecić Ci przejrzenie tego spisu kierunków: http://www.kierunki.net/bezpieczenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A może studia wojskowe z podobnego zakresu? np. w Akademii Marynarki Wojennej lub innych uczelniach wojskowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriana05 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 a co myślicie o kierunku Podyplomówki z zarządzania spec. Podyplomówki z zarządzania w jednostkach bezpieczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Moim zdaniem Podyplomówki z zarządzania to dobry wybór, pamiętaj, że specjalność może nie zostać uruchomiona jeśli będzie małe zainteresowanie. Jeśli bardzo zależy Ci na bezpieczeństwie to nie wiem czy to będzie najlepszy wybór, z drugiej strony zawsze z zakresu możesz zrobić sobie studia podyplomowe i po takim zarządzaniu miałbyś fajne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jętka Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja jestem już po studiach pierwszego stopnia, i teraz lada chwila rozpoczynam 2gi stopień, ale już na innym kierunku i innej uczelni. Zdecydowałam się na zmianę kierunku właśnie na bezpieczeństwo wewnętrzne na WSGE w Józefowie. Zobaczymy jak to będzie, bo mimo wszystko mam trochę pietra, bo to całkiem nowe otoczenie, i nowe tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A co o tym zdecydowało, że wybrałaś tą uczelnie, czym się kierowałaś wybierając kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...