literat555 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Możecie polecić jakieś niedrogie hotele w Warszawie? Zależy mi na sprawdzonych namiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jeśli zarezerwujesz sobie noclegi z większym wyprzedzeniem, to np. w Portosie zapłacisz za pokoj 136 zł, co jest niezłą ceną jak na Warszawę. Sprawdź sobie dokładniej tu: http://www.bwportos.pl/ - jest tam cennik i pełny opis oferty. Możesz też zajrzeć do galerii zdjęć. Hotel znajduje się w centrum, więc stanowi dobry punkt wypadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Hotel Rest w Morach bardzo dobrze wygląda, zobacz sobie zdjęcia pokoi Hotel pod Warszawą byłam ostatnio na weekend bardzo mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wybierają się do stolicy warto jednak zapłacić troszkę więcej, ale mieć komfort. Ja nocując w apartamencie czuję sie jak we własnym mieszkaniu, dostajesz klucz itp. Mogę polecić sprawdzone apartament w rozsądnej cenie http://skroc.pl/93c85 . Blisko Centrum Warszawy, co dla mnie jest ważne, żeby nie przemieszczać się z obrzeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ten hotel, który sugerował doktorek - Rest. W tej okolicy przy takiej cenie nie ma szans na wyższy standard, a tak na prawdę wszystko jest dopracowane, dostaniesz tam w cenie dostęp do centrum odnowy. W centrum miasta jednak te ceny są bez porównania wyższe - to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 moim zdaniem najlepiej się z kimś dogadać i przenocować u niego na kanapie..znasz tzw. coaching? nie masz żadnych znajomych w Warszawie? Sporo zaoszczędzisz, bo w Warszawie hotele nie są zbyt tanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Też bym polecała Rest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...