Majka Leśniewska Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam. Czy ktoś z Was jest obecnie na studiach logistycznych? Na jakiej uczelni warto jest obecnie studiować? Interesują mnie studia zaoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helly Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja poszłam na tą uczelnie po namowie koleżanki Obecnie obie studujemy naWyższej Szkole studia.net/informatyka, studia z zarządzania i Administracji w Warszawie na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja. W ciągu tygodnia pracujemy razem z koleżanką aby sobie dorobić na czesne a co drugi tydzień spotykamy się na uczelni nie wyobrażam sobie innego sposobu na studiowanie bo chyba nie wytzrymałabym 5 dni na uczelni jestem bardzo zadowolona z wyboru tej uczelni i takiego zaocznego trybu nauczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dobra, dzięki za info. Dopisuję więc ją do listy uczelni które sobie dokładnie sprawdzę. I tak zacznę studia od przyszłego roku, więc jeszcze trochę mam czasu na ogarnięcie tego tematu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracuś Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Polecam ci studia zaoczne Transport i kierunek logistyka w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie. Kierunek jest dobrze prowadzony, kosztuje wyraźnie taniej niż w Warszawie, więc naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulkaSana Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jeśli mowa o uczelniach w Warszawie w takim razie myślę, że warto wziąć pod uwagę logistykę międzynarodową na UTH Chodkowskiej. Jest to specjalność na kierunku stosunki międzynarodowe . Uczelnia jest mi dość dobrze znana i muszę powiedzieć, że bardzo podoba mi się ich sposób nauczania, mianowicie praktyczne podejście do nauczania. Wiedzą, że samą teorią nie da się odpowiedniego przemówić do studenta - i mają rację Ogólnie w sumie nie ma co się dziwić, że mają takie podejście skoro wykładowcy są praktykami. To też jest fajna sytuacja, ponieważ ich doświadczenie wiele pomaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...