Łukaszbp Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Napisz o co chodzi? bo samo Warszawa czy Lublin nic nie umówi, inaczej temat do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja tam bym wybrała Lublin;) choć nie wiem co dokładnie masz na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A ja tam bym wolała Warszawę, choć też nie wiem, o co chodzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ja bym wybrał Toruń, chociaż też nie wiem o co chodzi? Może pytanie było, które poza tymi dwoma miastami byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...