Aleksandra99 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Co was motywuje do działania? Co wam daje MOC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Rano kawa:) A tak na poważnie to wiele rzeczy, słońce za oknem, miauczące już o świcie moje koty, dążenie do szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czyli małe szczęścia jednym słowem? I szklanka do połowy pełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mnie motywują pochwały. A poza tym - kiedy ktoś jest dla mnie miły - bo wiem, że bycie ot tak, miłym i uprzejmym, nie jest takie proste. To znaczy pewnie gdzieś są ludzie mili z natury, ale jednak większość musi się trochę postarać, popracować nad sobą, zrobić pewien wysiłek, by być miłym. Bycie wrednym i złośliwym jest dużo prostsze (przynajmniej w moim przypadku). Dlatego jeśli ktoś jest dla mnie miły, to motywuje mnie to do tego, żeby pracować nad sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zdecydowanie pochwały. A jeśli krytyka to tylko konsturktywna, wypowiedziana spokojnie, bez złośliwości - jeśli jest merytoryczna to potrafi wiele zdziałać. Zawsze motywowały mnie także dodatkowo zdobywane umiejętność oraz wiedza, np. szkolenia z tego co to jest content marketing w wyszukiwarkach - teoretycznie ta wiedza nie jest mi potrzebna bardzo do życia czy pracy ale sprawia, że czuję się pewniej i mam motywację do dokształcania się coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wal_Deck Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A mnie motywują pieniądze - nie wiem czemu, ale jak jest wypłata już na koncie to jakoś lepiej i sprawniej idzie mi robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Przede wszystkim to, co mogę dzięki temu działaniu osiągnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...