25Maja Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Rolety 100% nieprześwitujące - czy gdzieś na opakowaniu są oznaczenia, które pozwolą się zorientować które to są rolety? Chciałabym od zewnątrz ciemne jak noc, a od pokoju z jakimś ciekawym wzorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zajrzyj do sklepu z roletami i rozejrzyj się za takimi, jakich szukasz, a jeżeli coś będzie niejasne, zapytaj sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dokładnie - najwygodniej jest po prostu spytać na miejscu:) Ale z tego co wiem to rolety są oznaczane na opakowaniu, że sa nieprześwitujące. Możesz też w sieci poszukać, np. na http://lotari.pl/ robią takie, że z różnymi wzorkami od wewnętrznej strony rolety, tak , że jest się na co popatrzeć wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Musiałby by to chyba być rolety antywłamaniowe, ponieważ nie spotkałam się jeszcze z takimi zwykłymi, które byłyby w takim stopniu nieprześwitujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Bez problemy znajdziesz takie w Brico Miechów. Jak nie mieszkasz w pobliżu, to i tak Ci się uda dosyć łatwo je zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Są takie dające idealną ciemnie. Wystarczy tylko się rozejrzeć tu i tam. A czy mają one jakąś swoją nazwę? Z przyjemnością bym takich poszukała, bo mam biurko przy oknie i czasami słońce przeszkadza mi w pracy na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszx90 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 W dniu 6.11.2014 o 18:43, agaposzek napisał: A czyte rolety mają jakąś swoją nazwę? Z przyjemnością bym takich poszukała, bo mam biurko przy oknie i czasami słońce przeszkadza mi w pracy na komputerze. Okiennice - ładne i nie prześwitują bo są drewniane lub plastikowe. Ewentualnie antywłamaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...