Kaja Metrowska Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witajcie . Niedługo będę Trójmieszczuchem Może polecicie gdzie kupić fajne mieszkanie najlepiej w spokojnej dzielnicy tak 2-3 km od centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wrzeszcz to pięknie stare osiedle:) również uważam, że to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Żukowska Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Szukamy z mężem mieszkania pruszcz do kupna, suzkamy jakiegoś w miarę taniego i rozglądamy się obecnie po różnych inwestycjach z rynku pierwotnego, gdyż taki nas przede wszystkim interesuje. Mamy już pewne rozeznanie, ale zawsze przyda się dodatkowa rada. Może jesteście w stanie coś polecić? Co sądzicie o osiedlu Sasankowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Łapińska Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A myślisz nad zakupem mieszkania na rynku wtórnym czy pierwotnym? Deweloperzy teraz mają całkiem ciekawą ofertę, możesz sobie trochę poprzeglądać ofert na ich stronach np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja mieszkanie, w którym teraz mieszkam znalazłem na stronie Mają dość atrakcyjne warunki, generalnie całkiem sporo ofert na dobrym standardzie. Mają lokale zadbane, a nie jakieś meliny jak to bywa w innych biurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Blisko centrum to Wrzeszcz albo Srodmiescie z takich lepszych. Wrzeszcz jest rozlegly, ale dojazd jest generalnie dobry. Niedaleko centrum powstalo pare nowych osiedli, ale te buduja sie przede wszystkim na obrzezach - tam co roku powstaje pelno nowych osiedli. Ceny sa przyzwoite. No i blisko centrum nie liczylabym na "spokojne" osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stonne.j. Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja też uważam, że Wrzeszcz to będzie dobry wybór. Ja mam mieszkanie w Garnizonie. Fajne osiedle i blisko UG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Proszę - tabelaofert.pl/mieszkania-na-sprzedaz/Gda%C5%84skMiasto jest komfortowe, stwarza fajne warunki do życia. Jest dużo nowych osiedli, można przejmować bardzo ładne mieszkania, ale też wiele zależy od danego przypadku, bo absolutnie reguły tutaj nie ma żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Czasami warto jest zastanowić się nad mieszkaniem w trochę spokojniejszej dzielnicy .Mieszkania konkretnie w Gdańsku do najtańszych nie należą. Może warto byłoby jednak rozejrzeć się pod Gdańskiem ? Obecnie ciekawe mieszkania są na sprzedaz w Pruszczu Gdańskim ( na stronie możecie zapoznać się z inwestycją: http://atro.net.pl/). Osiedle o wysokim standardzie, ładne segmenty. Może nie jest tak tanio ale oferują tam naprawdę dobry standard.Sam dojazd jest również dobry.Jedna główna droga oraz kilka skrótów. Często do centrum można dostać się o wiele szybciej niż z niejednej dzielnicy znajdującej się konkretnie w samym Gdańsku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebera Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 mi podobają się mieszkania na osiedlach tych nowszych ale z racji tego że jestem studentką nie stać mnie na zakupJ i pewnie nie będzie stać przez najbliższych parę lat. Próbuję trochę innymi sposobami i tak na przykład ostatnio słyszałam o konkursie w Centrum handlowym Matarnia – do wygrania jest mieszkanie wiec może ta szczesliwa osoba będę JAAA. Kto wie robię tam często zakupy to czemu by nie zagrać Ale bym się ucieszyła na wieść o wygranej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Raczej nie liczyłbym ze uda mi sie wygrać mieszkanie w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebera Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 trzeba próbować a nóż widelec się uda:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 spróbować można ale to tylko szczęscie, myślę, że trzeba robić wszystko by spłacić jak najszybciej kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Można spłacić szybciej, 2 kredyty hipoteczne spłacałem szybciej. Raz bez kary, raz musiałem zapłacić karę. Kara dlatego, że spłacałem przed upływem terminu minimalnego dla spłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Obecnie jest wymagany 20% wkład własny - to bardzo bardzo dużo, to czasami nawet 100 000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...