Aleksandra32 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Depilacja laserowa w domu - ktoś z was może to robił? Podpowiecie czy boli i czy to jest łatwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie boli:) Oczywiście pod warunkiem, że przeczytasz instrukcje depilatora, jaki masz i przeciwwskazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A czy nie lepiej w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Depilatory laserowe są dość drogie, więc żeby kupić do domu to trzeba liczyć się ze sporym wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Spokojnie można kupić do domu, koszt na poziomie 1500 zł i później odsprzedać. Moim zdaniem wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 o to też jest dobry pomysł, żeby później odsprzedać. Tylko czy znajdą się na to chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 znajdą się chetni, można przecież kupić też używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenciak33 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Laserowa w domu? Jest takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 depilacja laserowa oczywiście, że są domowe. Koleżanka żony ma i żona mnie namawia żeby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 to jak poużywacie to chętnie odkupię no oczywiście za dobrą cenę hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Będę pamietał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 jak byłbyś bliżej to mogłabym wypożyczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 no niestety, mieszkam za daleko. Koleżanka żony z Sopotu to ma i sobie chwali. Tylko dla nas też za daleko żeby pożyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a jaki ma, bo wiem, że jest kilka rodzaji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tego to juz nie wiem. Nie znam sie na tym aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wolałabym chyba zainwestować w taki laser, mimo sporej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowbojka Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Bałabym się wykonywać taki zabieg w domu. Na depilację laserową poszłam do Esteticenter, ponieważ mam do nich zaufanie... jednak nie ma żartów z takimi urządzeniami. Profesjonaliści widzą jak reaguje skóra,ja mogę tego nie zauważyć. Jestem zadowolona z efektu i zdecydowanie wolę iść do gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Te depilatory laserowe domowe mają zdecydowanie słabszą moc, więc nie ma raczej możliwości, żeby zrobić sobie nimi krzywdę. Ale w związku z tym zabieg w domu trzeba częściej powtarzać niż zabieg w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Uważam, że nie dopuścili by ich do sprzedaży gdyby można było sobie zrobić nimi krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgadzam się to byłoby zbyt ryzykowne dla firmy, która to produkuje. Zresztą trzeba po prostu uważać i robić to zgodnie z instrukcją, bo na dobrą sprawę maszynką do golenia tez można zrobić sobie krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 i łyżeczką można sobie krzywdę zrobić, ale jeśli z urządzenia korzysta się zgodnie z instrukcją to nie ma obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...