hadianus Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Cześć, Mam straszny dylemat.Do matury zostało mi jeszcze trochę czasu,ale już teraz rozglądam się za studiami.Chcę się dostać głównie na ekonomię.Nie jestem orłem z matematyki więc o dziennych na SGH czy UW mogę zapomnieć.Mam 100km do Krakowa,raczej dostałbym się na UEK. Chciałbym studiować gdzieś dalej więc rozglądam się po całej Polsce.Znacie jakieś dobre uczelnie gdzie przy rekrutacji nie patrzą aż tak bardzo na matematykę? Zastanawiałem się też nad Uczelnią Łazarskiego,ale aż oszalałem od czytania forum bo jedni chwalą a inni mówią że papierkiem z tej uczelni można się podetrzeć.Mam nadzieje że ktoś udzieli mi odpowiedzi.Tyle się naczytałem różnych rzeczy np.SGH przereklamowane,masówka,lecą na opini; Łazarski dla bananów,nic nie uczą,nie znajdziesz pracy.W zasadzie na każdą uczelnię 50% chwali 50% miesza z błotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Skoro matematyka to kloppt to dlaczego Kierunek ekonomia? Na tym kierunku jest pełno matematyki, może Podyplomówki z zarządzania? Polecam studia na politechnice Gdańskiej Wydziale zarzadzania i ekonomii np. europeistykę o profilu ekonomicznym lub Podyplomówki z zarządzania. Uczelnia uznana a powinieneś sie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k9slawik Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Chcesz poczuć jak się studiuje daleko od domu, to zapraszam do Szczecina. Moja dziewczyna jest z Lublina i przyjechała do mojego ukochanego miasta. Z tego co mi wiadomo u mnie ma Wydziale jest Kierunek ekonomia. Nie mogę Ci powiedzieć jak wyglądają bezpośrednio studia na tym kierunku, Ja jestem na Logistyce moja Ania na Finansach i Rachunkowości i jesteśmy zadowoleni. To co znajdziesz tu to napewno fajną Infrastrukturę do studiowania i kadrę która ma kontakt z biznesem co wiesz mi jest ważne. Najlepiej wejdź na stronę WZIEU czyli Wydział studia z zarządzania i Ekonomiki Usług Uniwersytetu Szczecińskiego - przejrzyj ofertę, zadzwoń do Dziekanatu albo napisz do promocji to Ci pewnie powiedzą więcej. Zapraszam do pięknego Szczecina :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozanet Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Krakow albo Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...