spamek Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam.Jakie studia wybrać, jestem obecnie na 2 kierunkach zakwalifikowany, ale nadal nie wiem na jakie mam pojsc.Jestem na fizjoterapii oraz bezpieczenstwie wewnetrznym.Wolałbym iść na fizjoterapią gdyż mnie ten kierunek interesuje , ale wszyscy mi odradzają,że pracy po nim nie ma;/Pozostaje mi bezpieczenstwo wewnętrzne tylko pytanie czy po tych studiach mam szanse na jakąś dobrą prace?Co wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Cześć, Moim zdaniem powinieneś trzymać się swoich pasji. Po fizjoterapii i bezpieczeństwa szanse na prace są porównywalne z przewagą fizjoterapii. Zawsze uważam, że należy trzymać się pasji, a jeśli się zaangażujesz już na studiach to z pracą nie będziesz miał problemu. Daj znać co wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Zgadzam się z Łukaszem, trzeba w życiu kierować się zainteresowaniami, tym bardziej że dzięki temu potem będziesz wykonywać swój zawód z pasją. Nie zgadzam się z opinią, że po fizjoterapii nie ma pracy, w końcu społeczeństwo nam się starzeje i takie usługi będą coraz bardziej w cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaB Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Trzymaj się tego co lubisz! Wtedy bedziesz na bank robić to dobrze, będziesz szcześliwy i myślę, że jeśli robi się to co lubi to robi sie to perfekcyjnie a co za tym idzie- są z tego w przyszłości korzyści. Fizjoterapia to wcale nie "byle co". Obecnie niemal co 2 osoba korzysta z usług fizjoterapeuty... epoka komputerów- krzywych zgarbionych pleców itd... a i specjalistycznej. Rozwijać ją możesz dowolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Krakowiak Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Fizjoterapia to świetny kierunek dla kogoś z pasją w tym kierunku i z kasą na założenie własnego biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...