Kannak Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nie piję bo nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentox Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zamiast piwa wybieram whisky/whiskey. Jakoś mam wrażenie, że kac na drugi dzień mniejszy. Uwielbiam też wino, szczególnie białe, najlepiej nie za mocno wytrawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJa99 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Po embargu z Rosją pojawiły się masowo na półkach cydry. Nigdy wcześniej czegś takiego nie piłam, ale od razu przypadło mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ostatnio polubiłem szkocką z lodem, co dla niektórych jest profanacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynka93 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja uwielbiam piwa miodowe, szczególnie Miodne i Raciborskie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roksakopro Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Soplica jagodowa z colą proste a takie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja ostatnio wolę po prostu białe wino. Jeszcze ewentualnie martini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ja niedawno próbowałem Jagermeistera i całkiem dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzanna Kulik Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Winko białe półwytrawne najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śląski_żak Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Po prostu piwo. Moje ulubione to Tyskie oraz Żubr, chociaż podkreślam, że piję rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelesse Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Lubię cydr i jakąś dobrą naleweczkę również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcat Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Tylko i wyłącznie dobrej jakości piwo:) Najlepiej jasne, chociaż Kozel jest OK w obydwu wersjach:) Po innych alkoholach źle się czuję. Wino-zgaga, wódka i drinki- efekt zwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...