marek77m Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 natomiast ja za ginem nie przepadam choć sam tonik lubię, chyba bardziej wolę owocowe smaki w alkoholach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Też sięgam po owocowe wódki - najbardziej smakuje mi cytrynówka oraz grejpfrutówka. Choć i wiśniówka nie jest taka zła, ale zdecydowanie słodsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja ostatnio też jakoś z tymi smakowymi mam bardziej po drodze, kaca na drugi dzień nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja to akurat nigdy nie mam kaca na drugi dzień, ponieważ nigdy też nie piję zbyt intensywnie . Wolę pić powoli przez całą noc niż być niezbyt przytomna po trzech, czterech godzinach zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pijane misie czyli żelki Haribo zalane alkoholem (trzeba trzymać w logówce i przez conajmniej 7-10 dni mieszać i codziennie dolewać alkohol). Ja przeważnie robię z wiśniówką albo dolewam do alkoholo trochę syropu z wiśni bądź malin Polecam na domową imprezkę podawać w miseczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nigdy nie jadłam takich alkoholowych żelków. Z imprezy u znajomych pamiętam jedynie galaretkę z wódką, która była przyczepiona do skórki pomarańczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wszystko co zmine, ale naj to browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 O tych misiach słyszałem, nawet się zastanawiałem czy by nie namoczyć ich w sznapsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Mi smakuje piwo raciborskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marika K. Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ja to takie mało procentowe słodkie piwa jak cydr czy reds:) Ja też raczej w takich gustuje. Ostatanio wpadł mi w oko Cydr Słowiański. Część osób pewnie go nie kojarzy, bo jest małodostępny, ale można sobie o nim poczytać tutaj http://cydrslowianski.pl/i pooglądać jak ulatują bąbelki Uwielbiam patrzeć na ich stronę Niby ma smak jabłowy jak inne cydry, ale jakoś ianczej smakuje. Nie wiem czy to kwestia procesu produkcji czy jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcia Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja lubię wina - czerwone... Maja tylko jedną wadę - strasznie barwią zęby;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tak? To chyba jak się je piję codziennie, a nie okazjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Najbardziej lubię nalewki, np. pigwówka albo z figi. Z win najbardziej Porto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ostatnio miałam okazję skosztować Żubrówkę Złotą Paloną polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie pjam tak wysokoprocentowego alkoholu. Najczęściej stawiam na białe wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja nie przepadam za to za winem i wybieram zwykle drinki albo piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Zakochałem się w piwach regionalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie piję alkoholu! Mój ojciec jest po leczeniu na http://medox.org.pla ja nie chciałabym nigdy być w tych samych miejscach co on! Ten widok nie jest miły i nikomu tego nie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Whiski teachers polecam. Ale tani trunek to raczej nie jest. No i trunek zdecydowanie męski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Możliwe że już było - Gutt Pure Vodka, delikatna czysta, bez odrzucającego zapachu, fajna do drinków, optymalna pod takie połączenia. To już oczywiście segment premium, ale ogólnie jestem zdania, że po prostu lepiej pić wyższej jakości alkohole, niż jakąś totalną lipę. Nawet jeśli przez to będzie tego mniej na imprezie. Nawet człowiek następnego dnia czuje się inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukatti Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 A ja uwielbiam bałkańskie cudo, które się nazywa Borovnicka. Piłam to głównie w Słowenii, ale widziałam również w Chorwacji i na południu Serbii. Pyszny likier z jagód - z naturalnym, głębokim owocowym zapachem. Szkoda, że w Polsce się tego nie da kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kkochan Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dobra Polska Wódka jest najlepsza - a gatunków nie będę wypisywał, bo by to trwało za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhanna Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 rzadko piję alkohol, a jak już to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja Lisiecka Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 żadne, nawet owocowe, wódki nie wchodzę u mnie w grę, bleee Tylko piwa, najlepiej miodowe. Moi faworyci to Fortuna Czarna, Piwo na miodzie gryczanym i Bies Czadowe (trudno dostępne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Miodowe dla mnie za ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...