bershka Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam jaką uczelnie polecacie na slasku? Chodzi mi konkretnie o zaoczne pielęgniarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mogę polecić lekturę: www.slask.studia.net/pielegniarstwo Po prawej stronie artykułu znajdziesz informację o ciekawych uczelniach ze Śląska prowadzonych ten kierunek, a pod nim informację o wszystkich uczelniach ze Śląska, które prowadzą pielegniarstwo. Zawęź trochę a coś polecimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bershka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zastanawiam się nad WSPS w Dąbrowie, WSM w Sosnowcu a SUM w Katowicach mało czasu zostało ale nie zawsze życie układa się po naszej myśli. Nie znam opinii o tych uczelniach internet i fora już przeglądałam ale większość od razu neguje wybór tego kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Myślę, że nie powinnaś sugerować się negowaniem pielęgniarstwa, ponieważ to kierunek dla osób, które czują do tego powołanie. Jeśli czujesz, że to jest to, to bez zastanowienia idź na pielęgniarstwo. Co do uczelni to trudno mi cokolwiek powiedzieć, ponieważ nie jestem z tego regionu, wiem tylko, że WSPS ma dobrą ofertę tych studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Sama jestem z Dąbrowy i mogę z pewnością polecić WSPS w Dąbrowie. Poczytaj sobie o nich http://www.studia.net/uczelnie-studia?idf=10487&p=&n=wyzsza-szkola-planowania-strategicznego-w-dabrowie-gorniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bershka Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Już zdecydowałam mam nadzieje, że WSPS pozwoli mi spełnić marzenie o przyszłej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Życzymy powodzenia:) P.S. Koniecznie daj znać jak pierwsze dni studiowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Również trzymam kciuki, wiem że ten kierunek do najłatwiejszych nie należy. Powodzenia! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiek Cosiek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam, Wybieram się na pielęgniarstwo i mam problem z wyborem uczelni. Nie zależy mi na prestiżowej uczeni bo "orłem" nie jestem tylko na takiej przyzwoiytej, o której również bym sie nie nasłuchała, że jest najgorszą w Polsce. Może ktoś z was studiuje pielęgniarstwo i chciały bię podzielić swoją opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A w jakim regionie szukasz studiów? Tutaj masz wszystkie w Polsce, które prowadzą ten kierunek: www.studia.net/pielegniarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiek Cosiek Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A w jakim regionie szukasz studiów? Tutaj masz wszystkie w Polsce, które prowadzą ten kierunek: www.studia.net/pielegniarstwo Dziękuję Co do regionu to się jeszcze zastanawiam, ale jak na razie to odpada zachód, gdyż jestem z lubelskiego i nie chciałam bym wyjeżdżać w drugi koniec Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...