Hubert Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Szukam Studiów w miejscowościach jak w temacie czyli w Warszawie i Lublinie, oraz w Rzeszowie tez może być. Inne miasta raczej odpadają zbyt daleko i nie opłacalny przejazd. To moje wyniki : 40% mat , 46% Pol, 48% ang.Bardzo słabe niestety, dlatego pisze tutaj może zna ktoś w tych miejscowościach jakieś dobre szkoły co nie mają aż tak wysokiego progu rekrutacji? Interesujący mnie kierunek to jedynie Mechatronika. Studia dzienne, gdyż ciężko od tak w miesiąc znaleźć prace w danej miejscowości. Byłbym zadowolony z każdej oferty oraz rady. Z góry dziękuje. Ps. Chciałbym załapać się w drugim naborze wiec średnio temat ważny tylko do 15.09.2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hej, powinieneś zerknąć w to miejsce, idealna odpowiedz na Twoje pytanie: Kierunek Mechatronika w Rzeszowie: www.Rzeszow.studia.net/mechatronika www.Lublin.studia.net/mechatronika www.Warszawa.studia.net/mechatronika Przy opisie kierunku masz wszystkie uczelnie z danego miasta/województwa, które go prowadzą, dzięki temu masz odpowiedz na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dziękuje za odpowiedz dopiero przeczytałem ale właśnie tam starałem się złożyć i podobnie szukałem Niestety większości nie było drugiego naboru . 19 dowiem się czy udało mi się załapać Temat raczej można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Polecam Ci Mechatronikę na Wydziale Mechanicznym Politechniki Lubelskiej: http://www.studia.net/uczelnie-studia?idf=10223&p=&n=politechnika-lubelska-wydzial-mechaniczny bądź na Wydziale Elektrotehniki i studia.net/informatyka Politechniki Lubelskiej: http://www.studia.net/uczelnie-studia?idf=10220&p=&n=politechnika-lubelska-wydzial-elektrotechniki-i-informatyki Lublin jest też bardzo przyjaznym i ładnym miastem na pewno Ci się tam spodoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...