nabudu Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chciałabym się przenieść z uczelni na uczelnie do innego miasta i w związku z tym mam wiele pytań i wątpliwość, jeśli ktoś ma już z tym jakieś doświadczenie lub wiedzę na ten temat to bardzo proszę o pomoć. Dzwoniłam i dowiadywałam się jakie dokumenty są potrzebne, ale zastanawiam się czy jak np. uzyskam zgode dziekana mojej obecnej uczelni na przeniesienie, a nie zostanę przyjęta na nową to co w tej sytucaji powinnam zrobic? Może ktos wie lub mi podpowie jak powinien wygladac wniosek do dziekana obecnej uczelni o zgode na przeniesienie lub wniosek o przyjecie na nową? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć, Powinnaś zacząć od drugiej strony. Najpierw uzyskać zgodę nowego Dziekana a dopiero później prosić o przeniesienie. Inaczej nie da rady. Obecny Dziekan raczej nie będzie za tym abyś się przeniosła, ponieważ za każdym studentem idą konkretne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...