Dorotka Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 witam mam pytanie odnośnie ew kontynuacji studiów po rat med. Ostatnio interesuje mnie Podyplomówki z zarządzania kryzysowe. Uważacie, że lepiej iść na mgr z studia z zarządzania kryzysowego czy podyplomowe z tego kierunku? I jakie uczelnie polecacie żeby studiować ten kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witaj. Tytuł magistra jest w Polsce w dalszym ciągu w cenie, więc jeśli wiążesz swoją przyszłość z zarządzaniem kryzysowym, to wydaje mi się, że same podyplomowe mogą nie wystarczyć. Wiele osób decyduje się na podyplomówkę, kiedy już podejmie pracę - bo tego wymagają od nich pracodawcy. Więc jest też opcja, żeby wstrzymać się z decyzją do czasu znalezienia pracy i wtedy dowiadywać się, co może np. otworzyć Ci drzwi do awansu. http://www.wszia.opole.pl/we/zarzadzanie-kryzysowe-pomoc-humanitarna.html - ta oferta Wyższej Szkoły studia z zarządzania i Administracji w Opolu wydaje się ciekawa. Z tego, co tu widzę, niewiele uczelni prowadzi takie studia magisterskie, częściej są to jednak studia podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Podyplomówki z zarządzania kryzysowe tą wąska specjalizacja, nie wolałbyś czegoś szerszego np. pielęgniarstwo a później na podyplomówkę z studia z zarządzania kryzysowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...