M.p9 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Prosze o pomoc w wyborze kierunku! Chcialam isc na PW na informatyke zaoczna jednak jest tylko przez internet i wiem ze sama nie dam rady ogarnac tego.. Teraz pytanie czy jest jakis kierunek czy AiR czy mechatronika czy cokolwiek zeby przez semestr postudiowac i sprobowac sie przeniesc. Prosze o jakies wskazowki jesli cos wiecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czy dobrze rozumiem, że chcesz przez 6 miesięcy postudiować na AiR lub mechatronice i później się przenieść na informatykę na PW? Teoretycznie możesz tak zrobić, jednak praktycznie jest to bardzo trudne, są różnice programowe, przy takich kierunkach mogą być nierealne do nadrobienia, do tego mogą Ci robić pod górkę, bo każdy student to kasa dla Wydziału/Uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.p9 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 właśnie dlatego chce studiowac przez 6 miesiecy jakis kierunek który bedzie miał podobne zajecia jak na infie zebym mogla po pol roku sie przeniesc na normalne stacjonarne na informatyce. Dlatego nie wiem jaki kierunek wybrać aby mi w miare pomógł przez te pierwsze pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...