anielica Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 chcę zmienić lekarza i potrzebuję dobrego alergologa we wrocławiu. chcę też mienic leki, bo obecne mnie strasznie usypiają i miniona sesja była straszna. kolega polecił mi tabletki z bilastyną. Z moim lekarzem nie było dyskusji, jak zapytałam o takie, to chamsko odburknął, czy konsultowałam się już z dr google. Także mam go dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plomyczek34 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 anielica, jest wiele stron z listą polecanych, DOBRYCH lekarzy, ja na szczęście dobrze trafiłam. przez lata cierpiałam na alergię na pyłki i roztocza - alergolg przepisał mi clatrę, ona ma w sobie bilastynę, więc kolega ci dobrze polecił. dodatkowo, lekarz nie zaprzestał na lekach tylko ustalił mi dietę - okazało się że cierpię też na nietolerancje pokarmowe więc gluten i nabiał out, co u mnie okazało się zbawienne. powodzenia w szukaniu, pozdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25Maja Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 rankingi lekarzy poprzeglądaj i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...