AnKaMa Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam wszystkich,właśnie jestem w trakcie rekrutacji na studia i waham się między tymi dwoma kierunkami.Mam pomysł co robić po obu Po IŚ chciałam zrobić podyplomowe z BHP studia podyplomowe,ale właśnie nie wiem jak będzie wyglądała sytuacja z pracą za kilka lat(nie pytam się o zapotrzebowanie na takowych na rynku pracy w przyszłości,bo wiem,że jasnowidzem to nikt nie jest ),a po ZiPie chciałam zrobić specjalizację z logistyki załapać jaką pracę na magazynie lub produkcji(mam już kilkumiesięczne doświadczenie w pracy na magazynie i nie powiem,podoba mi się takie zajęcie).Chciałabym tylko wiedzieć na co Wy byście się zdecydowali(tak z czystej ciekawości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudiaTechniczneExplained Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja bym robił to co lubie, a jakbym do tego jeszcze lubił to nie dlatego, że "wydaje mi sie ze lubie" tylko naprawde czegoś w tym kierunku doświadczył to już w ogóle - no brainer. Jak dla mnie ZiP ale cytując bardziej doświadczonych użytkowników - decyzję podjąc musisz sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Cześć, Faktycznie na ten moment ciekawszym rozwiązaniem wydaje się ZiP i kierunek logistyka później:) Transport zawsze będzie bardzo potrzebny a w tej chwili jest duży boom na BHP studia podyplomowe, a co za tym idzie za kilka lat rynek może się nasycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...