Oskar Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam . Jestem nowy na forum.. nie wiem czy pisze w prawidłowym dziale, jeśli nie, prosiłbym o przeniesienie . Po wakacjach idę do 3 kl gimnazjum i zaczynam powoli myśleć o liceum . Na pewno po liceum chciałbym się udać do wojska tzn. najpierw studia wojskowe czy coś takiego i tu moje pytanie. Jaki profil wybrać w liceum / matura aby łatwiej było mi się dostać na np. studia podoficerskie/ oficerskie czy coś takiego? No i do jakiej szkoły waszym zdaniem najlepiej się starać? Prosiłbym też o wymagania sprawnośćiowe Z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tessla Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kieruj się docelowo na WAT (Wojskowa Akademia Techniczna), jest to kuźnia polskiej kadry oficerskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Myślę, że bardzo ważna w Twoim przypadku będzie opanowanie matematyki i fizyki. Może lepiej iść do technikum mechanicznego? Na razie nie patrz na żadne wymagania sprawnościowe, ponieważ to ulegnie znacznej zmianie. Utrzymuj dobrą kondycję i dużo ćwicz, ale wszystkie partie ciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...