Dorota Ewa Kowal Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 macie plany już? ja chcę jechać nad polski bałtyk- mam już załatwiona pracę na półtora miesiąca, a później z chłopakiem jedziemy wypocząć- pod władek, na pole namiotowe tutaj: http://www.lazurowe.com.pl/ - szczerze polecem, bo jest dość tanie, a zadbane i czyste. a wy jakie macie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hani Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 wakacje 2013 całowita sielanka -dzieczywna imprezy wyjazdy w 2014 wolne od maja do października tylko i wyłącznie praca i biznesy. Cel? zarobienie 10 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 My w tym roku raczej nigdzie nie wybieramy się na wakacje Ewentualnie kilka dni nad jeziorkiem. Zbieramy z mężem natomiast na egzotyczną podróż. Chcielibyśmy się wybrać do kurortu Punta Cana na Dominikanie - w grudniu kiedy w Polsce jest chyba najbrzydsza pogoda. Wiele już przeczytałam o tym miejscu (tutaj skrócony opis: http://www.qtravel.pl/inspiracje/punta-cana-dominikana-id199 ) i uznałam, że jest to miejsce idealne: Biały piasek Piękne palmy Szeroka linia wybrzeża z rafą koralową. Martwi mnie jednak długa podróż. Myślicie, że da się wytrzymać te 10 godzin w podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A ja w te wakacje opuszczam Polskę. W końcu zobaczę inne morze niż nasze i wypocznę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To zazdroszczę takiej wycieczki zagranicznej. J w tym roku ponownie siedzę w Polsce i wypoczynku będę miała maksymalnie jakieś dwa tygodnie, a później praca. Na pewno zawitam w polskie góry. Mam już w grupą znajomych zarezerwowany apartament w Zakopanem 3 Doliny. Miejsce wydaje się bardzo ładna. Widoki, przynajmniej te przedstawione na zdjęciach są bardzo zachęcające. Poza tym będziemy mieli praktycznie całe mieszkanie tylko dla siebie, wraz z kuchnią. Zapowiada się ciekawy wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz162 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja zostaję w kraju. Myśle o wyjazdu w sierpniu na mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Póki co planuję jakąś wyprawę rowerową. Na wyjexdzie wakacyjnym byłam już w sumie w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Moi znajomi też mnie namawiają na wyprawę rowerową na przełomie sierpnia i września. Nie mam kasku, ubezpieczenia roweru i nie wiem czy jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Akurat jedno i drugie to nie problem, kask można kupić za około 200 zł np. alpina, a nawet są tańsze. A ubezpieczenie roweru na rok to np.w Cuk koszt 149 zł, czyli też nie majątek. Wiem dokładnie, bo mam ten pakiet rowerowy. Pytanie czy dasz radę kondycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mi marzą się wakacje na Lazurowym Wybrzeżu, ale ceny tam są nadal dla mnie zbyt odstraszające. Teraz wybieram się ze znajomymi na kilka dni do Zakopanego i też szukuję się w sumie niezła zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Akurat jedno i drugie to nie problem, kask można kupić za około 200 zł np. alpina, a nawet są tańsze. A ubezpieczenie roweru na rok to np.w Cuk koszt 149 zł, czyli też nie majątek. Wiem dokładnie, bo mam ten pakiet rowerowy. Pytanie czy dasz radę kondycyjnie? Z kondycją powinno być ok, tempo będzie równe bo są dwie grupy. Patrzyłam na ten pakiet z Cuk co mówisz i powiedz mi czy te sumy - limity podane w drugim rzędzie ( nieszczęsliwy wypadek) http://cuk.pl/inne/ubezpieczenie_roweru To Twoim zdaniem korzystna oferta? Orientujesz się może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasul Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Polecam Camino de Santiago. Do poznania dużo ludzi z całego świata i wcale nie tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoś125 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ludzie zabawa, imprezy, słońce, plaża i koncerty na żywo! Wystąpi: Afromental, NumerRaz, Rasmentalism http://student.travel.pl/wyjazd_J15949,student-camp-summer-fest-2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Grecja - wyspa KOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja polecam Bułgarię - byłam na początku lipca. Morze jak nasze, tylko pogoda znacznie lepsza. Poza tym ceny porównywalne do naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na szczęście mam już dawno sesję zaliczoną i moje wakacje przedłużają się na wrzesień . Mam zamiar zarezerwować ze znajomymi apartamenty Zakopane na tydzień i jeszcze trochę poimprezować przed rozpoczęciem nowego roku akademickiego. I jak się uda to może pod koniec miesiąca (przyszłego oczywiście) udamy się jeszcze do Pragi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tak to jest z tymi remontami niestety, że później trzeba sobie wszystkiego odmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tak to jest z tymi remontami niestety, że później trzeba sobie wszystkiego odmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ciekawa jestem czy z tych wakacyjnych planów faktycznie udało wam się to zrealizować? Ja miałam to szczęście, że tak jak chciałam jechać w góry, to mi się udało. W przyszłym roku jednak wybieram się za granicę, a konkretnie do Chorwacji. Zainspirowałąm się tymi opisami na tej stronie o pomysłach na wakacje i postanowiłam, że to będzie bardzo dobry kierunek. Ogólnie Chorwacja jak patrzyłam nie jest droga. Do tego jak się zbierze kilka osób, to można pojechać swoim samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ja dopiero planuję swoje wakacje. na zimę, więc jeszcze trzeba trochę poczekać na ich realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...