agaposzek Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 A znacie portal Domodi? Na nim są ubrania z różnych sklepów internetowych, więc zdecydowanie łatwiej się przeszukuje. Przeglądałam ostatnio letnie sukienki bon prix na domodi.pl i od razu sobie zamówiłam dwie - były tak śliczne, że po prostu nie mogłam się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marika K. Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A ja was pewnie zaskoczę...ale oczywiście bardzo pozytwynie. Zerknijcie sobie na te stroje plażowe http://www.yosh.pl/category/ona/ubrania/moda-plazowa/83/#!category=83-Moda%20pla%C5%BCowa. Otóż na tej stronie można kupić odzież (i nie tylko) dla mniej, dla niego i dla malucha w możliwie najbardziej atrakcyjnej cenie. Otóż są tam rzeczy z Zelando, Asos czy np. Answear w jednym miejscu wraz z poszczególnymi cenami. Kupujemy tam, gdzie jest najtaniej. To jest taka porównywarka, ale bardzo praktyczne, bo nie trzeba przeszukiwać na raz kilku stron. Fajnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elenaa Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Często korzystam z porównywarek, ale nauczona doświadczeniem nie zawsze wybieram najtańsze oferty, kilka razy się nacięłam na takie promocje, tyle, że na allegro. To, dlatego sklepy internetowe wydają mi się bardziej godne zaufania. Doceniłam ostatnio markowe rzeczy, głównie za ich jakość. Jeżeli szukacie eleganckiej odzieży zajrzyjcie na http://www.kodymody.com/pl/kurtki-cs- to ciekawy concept store promujący polską modę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzia.gola Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bardzo wygodne ubrania ma byInsomnia. Stawiaja na jakośc, komfort - tworzą z myslą o aktywnych. Hitem dla mnie jest ta bluza http://byinsomnia.com/kolekcja/wiosna-lato-2015/thelma-blouse , uwielbiam ją i czesto zakładam. Maja też fajne spodnie i kombinezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ostatnio najbardziej interesuje mnie odzież dziecięca, bo szukam właśnie jakichś fajnych ubranek do chrztu dla córki mojej siostry. W sieci jest naprawdę spory wybór, więc pewnie postawię na sklep internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonalaska Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 znam parę fajnych sklepów, ale zachęcam głównie do samodzielnego przerabiania ciuchów. od jakiegoś czasu to jedna z moich pasji. to ogromna frajda móc przerobić swoją starą bluzkę na nowy, szałowy ciuch. dziewczyny nożyczki do rąk! można obcinać bluzki, farbować, ozdabiać, spinać w różny sposób, wiązać itd. tysiąc różnych możliwości, a jak to wzbogaca kreatywność! Koniecznie spróbujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja lubię chodzić po galeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Szopa Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Fajne zestawy stylistyczne można kupić w sklepie, który znajdziesz na stronie looqlike.pl . Zauroczyłam się tym sklepem i wszystkim go polecam, bo naprawdę mają ubrania bardzo dobrego gatunku w przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aida Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 A ja ostatnio polubiłam - prosto ze sklepów tamtejszych. Pomocna w tym jest platforma logistyczna USBOX, ponieważ nie muszę się martwić o detale. No i przede wszystkim przesyłka dociera naprawdę szybko. No cóż, jednak nie wszystkie marki są dostępne w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byłastudentka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ostatnio duzo zaglądam do sklepu z odzieżą z Azji podoba mi sie ich obuwie sportowe, jest takie kolorowe. Chyba zaraz sprawdzę przelicznik, bo klient płaci w złotówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonjaX6 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 nie nazwałabym tego sklepem, ale to naprawdę niebywałe miejsce - jak będziecie we Wrocławiu zajrzyjcie tam. Chodzi o www.jakubczak.net.pl/- studio gdzie robią cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygidaa Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ktoś z Was kupował może buty w tym sklepie: http://oryginalnebuty.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie i raczej butów nie kupilbym przez neta. Chociaż raz mi się zdarzyło i nie bylo źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Moja córka kupiła parę razy buty z neta, o ile buty są sałkiem fajne to problem był z gwarancją. Dlatego wolę kupować buty w sklepie, czasami mają bardzo fajne promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja z internetu kupowałam w Zalando, brat też i byliśmy z butów zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ja ulubionego sklepu nie mam, jak mi się coś spodoba to kupuję ale głównie przez internet. Ostatnio szłam na ślub do koleżanki i szukałam dodatków do sukienki na wesele które kupiłam nigdzie indziej jak w internecie. Wybór znacznie większy i ceny nieporównywalnie niższe. Samą sukienkę zresztą też kupiłam w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 a zamawia Was ktoś z allie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie. A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tego tego nie kojarzę. Patrząc na temat wątku pewnie jakiś sklep z ciuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bero Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A wie ktoś coś na temat Flyordie.com.pl ? Mam zamiar kupić bluze ale wolał bym w ciemno nie kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nic nie słyszałem o tej marce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza3574 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 ja lubię H&M i F&F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętówka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja przez internet w vubu czasami robię zakupy a tak to raczej staram się ubrania kupować stacjonarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Polecam sklep Danwera, duży wybór sukienek i nie tylko, a ceny bardzo przystępne: http://www.danvera.pl/ Ponadto sama możesz skomponować swoją sukienkę na podstawie tej którą widzisz na zdjęciu, czyli wybrać długi lub krótki rękaw, wybrać długość sukienki, naprawdę fajnie pomyślane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tereseczka Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Różnie, kupuję to co mi się spodoba czy to w internecie czy normalnie ale lubię sobie poprzymierzać. Zazwyczaj kupuję coś co przyda mi się na lata i nie wyjdzie z mody po jednym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...