Artur Kawenski Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Znalazłem ciekawe specjalizacje z bankowości na Vistuli. Czy ktos może tam studiował? Nie mam wyksztalcenia kierunkowego i chcę nadrobic braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gauri Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Natalia - od biedy, żeby sobie porównać tematy, ale jak tam znalazłaś temat swojej pracy, to chyba nie była to taka twoja praca. Boże, przecież napisać licencjat, to chyba nie jest taki wielki problem. ;o Artur - Ja tam nie studiowałem, ale mam jedną znajomą na EAS -tej akademii sztuk, to jej się podoba i kumpla, który chce tam iśc zrobić studia z "Audytu i kontroli wewnętrznej", bo tego potrzebuje do pracy. Nie wiem, jakie trzeba mieć wykształcenie przy rekrutacji - czy musi być kierunkowe. Raczej to nie jest takie sztywne przy podyplomówkach. Najlepiej zapytaj na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ale tutaj tobie chodzi o studia licencjackie czy może podyplomówkę? Ogólnie na Vistuli oferta jest dość spora. Zobacz sobie szczegóły tych specjalizacji, bo niektóre są prowadzone też po angielsku (przynajmniej część wykładów), więc od razu można podszkolić język. Jak się podpytywałam wśród moich znajomych, to Vistula ma naprawdę dobrą reputację wśród studentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Kostrzewa Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Moja koleznaka tam studiuje ekonomię i jest bardzo zadowolona, z programu, wykładowców i ogólnie z atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...