Karol Kwiatek Sosnowski Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, Zdaje w tym roku mature, wiadomo podstawa no i informatyka. Z polskiego pisemnego nie mam pojęcia ile będę miał procent z ustnego 50% z matematyki 30-50% angielski pisemny około 70% a ustny myśle że będzie 50%+, jeśli chodzi o informatyke także nie mam pojęcia ile będzie. Czy jeśli informatyka pójdzie mi słabo (o ile jest wogole brana pod uwage) angielski ustny dostane te 50% z polskiego powiedzmy podobnie to czy mam szanse na to abym dostał sie na jakieś studia logistyczne w trybie dziennym ?? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BK. Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A to nie zależy przez przypadek od uczelni, a nie od kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cześć, wszystko zależy od uczelni, myślę, że na renomowaną uczelnię publiczną na tym kierunku będzie Ci trudno, a jaki konkretnie miasto, uczelnia Cię interesuje? Panuje niż demograficzny a miejsc na uczelnia jest tyle samo co kiedyś dzięki temu Twoje szanse rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Kwiatek Sosnowski Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Interesują mnie okolice Warszawy w stronę Skierniewic no i oczywiście sama Warszawa, jeśli chodzi o uczelnie nie mam jakiejś na oku, prosił bym o jakieś propozycje gdzie miał bym szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...