olive Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam,a jak można ubiegać się o stypendium od ministra?Słyszałam też że i tak wiele osób tam dostaje ciągle odmowę ale chyba warto spróbować jak się jednak ma jakieś osiągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 O takie stypendium można się ubiegać najwcześniej po pierwszym roku. Brane są pod uwagę wyniki w nauce i szczególne osiągnięcia naukowe albo sportowe. Tutaj trochę szczegółów: http://www.studia.net/finansowanie-nauki/4670-nowe-zasady-przyznawania-stypendiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek01 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Raczej taki "normalny" student niema szans. Trzeba być naprawdę dobrym ale i to pewnie nie wystarczy. Myślę że najważniejsze sa te "szczególne osiągnięcia" które w tym przypadku muszą być bardzo szczególne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karski1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Trochę wiem, odnośnie stypendium ministra. Jeśli chcesz poczytać o wymaganiach jakie trzeba spełnić oraz o kwocie, jaką się dostaje miesięcznie mając przyznane takie stypendium, kliknij chociażby tutaj. Ogólnie naprawdę trzeba się wymęczyć i byle kto nie dostaje - no ale kwota robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Oprócz wyników w nauce, ważne są też publikacje, konferencję, osiągnięcia. Myślę, że w dziale informacji Twojej uczelni będą znali kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karski1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tak, albo wyniki sportowe. Publikacje na konferencjach nie są wymogiem jedynym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killrangers Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ciekawe czy biorą pod uwagę sukces w Tpmdl albo Xfactor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie sądzę. Liczą się wyniki sportowe, naukowe albo dokonania artystyczne, ale wyłącznie pod względem poważnych konkursów etc. A raczej ani top model ani xfactor nie można do nich zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...