Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A ja lubię książki kryminalne, mogłabym je czytać godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja lubię po prostu dobrze napisane książki. Tematyka nie jest już dla mnie aż tak ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markooa Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ciagle na to czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Czas się zawsze znajdzie, trzeba tylko chcieć. Ja bardzo lubię polskich autorów takich jak Tokarczuk, Janko czy Pilch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izako Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Beletrystyka najchętniej, literatura faktu równie często i ogólnie wszystko co znajde w ramach taniej książki, dlatego chętnie zaglądam do matrasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 mnie się kryminały igdy nie znudzą bo moim zdaniem są fascynujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczka Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Raczej specjalistyczne do nauki czegoś, poradnikowe. Powieści nie lubię ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmag Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ja głównie fantastykę z naciskiem na klimaty post-apo , np cała seria Metro, książki z Fabrycznej Zony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izabelaa93 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja czytam zarówno powieści (przeważnie kryminały/thrillery), jak i książki publicystyczne, popularno-naukowe, czy poezję. Aktualnie czytam książkę "Elegia o ziemi" - jest o negatywnych przemianach w gospodarce i społeczeństwie, o upadku państwa, wyprzedaży ziemi i majątku narodowego, książka mocno patriotyczna, po części obyczajowa, po części filozoficzna, moim zdaniem warto przeczytać, zwłaszcza, że nie jest długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amandka Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jeszcze w gimnazjum to pożerałam te wszystkie romansidła dla nastolatek ale juz troche zmądrzałam nie do konca mam teraz czas na coś poza lekturami i ich opracowaniami ale po maturze jak pójde do biblioteki to z niej nie wyjde do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynka93 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Szczerze polecam książki Simony Kossak. Jej opowieści o zwierzętach są całkowicie magiczne. To niezwykła postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaWronka Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 uwielbiam czytać książki i staram się czytać przynajmniej jedną tygodniowo, chociaż nie zawsze się udaje zazwyczaj są to kryminały albo romanse ale nie pogardzę żadną książką jeżeli jest dobrze i ciekawie napisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozula Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Czytam wszystko. Można powiedzieć, że po prostu kocham czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja czytam ostatnio kryminały, głównie Cobena. To najlepszy sposób na odstresowanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anibal Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Uwielbiam czytać, pluje sobie w brodę że wcześniej nie odkryłem Terrego Pratchetta, uwielbiam jego lekki humor w Świecie Dysku. Nadrabiam też klasykę sci-fi i czytam Diunę. Wychodzi że co 2 tygodnie mam przeczytaną jakąś książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentos Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Aktualnie Wiek Krwi Bogusława Wołoszańskiego i Czego ci lekarz nie powie - Jerzego Zięby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 "Recydywista" Vonneguta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Szara Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Lubie dobra sensację i ostatnio sięgam po książki biograficzne znanych uczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja uwielbiam kryminały. A teraz czytam powieści Bondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia01 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 O wojnie - Carla von Clausewitza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekm Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 najbardziej lubię książki historyczne. Ostatnio wpadły mi w ręce książki Bogusława Wołoszańskiego z serii Sensacje XX wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 ja teraz zaczęłam czytać "Miasteczko Salem" Stevena Kinga. Na razie nic się nie dzieje ale podobno potem zaczyna się jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śląski_żak Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, ale bardzo lubię czytać książki cyberpunkowe. Moje ulubione to Johnny Mnemonic oraz Blade Runner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molksiazkowy123 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja bardzo lubię czytać książki i robię to praktycznie w każdej wolnej chwili Ostatnio przeczytałem ciekawą książkę pt. Zdarzyło się w Watykanie. Nieznane historie zza Spiżowej Bramy: . To wspomnienia i opowieści świeckich pracowników Watykanu. Bardzo przyjemnie się to czyta, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz00 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Tylko kryminały wchodzą w grę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...