WiecznyStudent Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pewnie do Londynu polecieli. Mi również udało się kiedyś upolować lot do Londynu właśnie za jakieś 30 zł za osobę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta Krupa Kuzera Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja kiedy tylko mogę każdy wolny weekend spędzam w Beskidzie Niskim. W tym gospodarstwie agroturystycznym http://www.siwejka.pl/o-nas,1.html są bardzo fajne warunki, pokoje przytulne, a do tego pyszna kuchnia. ten konkretny region Polski jest wyjątkowy, tajemniczy i naprawdę można się w nim zakochać o każdej porze roku, tym bardziej, że na szlakach nie spotkamy zbyt wielu turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixal Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja preferuję zwiedzanie dużych europejskich miast. Ostatnio byłem w Berlinie i bardzo mi się podobało https://www.bookapart.com/pl/turystyka-berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Berlin jest świetny. Chętnie wybrałabym się tam po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A mi się marzy w tym roku Praga - nie byłam już tam tak dawno temu, a w sumie nawet nie jest to daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja też byłam w Pradze jakieś 7 lat temu, więc wypadałoby sobie w końcu ją odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Praga to doskonały pomysł. A może także wycieczka do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miejscówka zdecydowanie sprawdzona i zapewne większości z Was doskonale znana - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_majowy_2015.phpNa miejscu rzeczywiście wszystko super, smaczne jedzenie, masa atrakcji do korzystania - szczególnie basen, boiska, sauna, własna plaża, ale też mnóstwo tematów dla dzieci. Co więcej - dzieci wszystko mają całkowicie za free ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Na majówkę wybieram się do Torunia, do koleżki z lat młodzieńczych i zwiedzanie nocnych knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ostatecznie na majówkę wybieram się do Ogrodzieńca - w sumie dawno tam nie byłam, więc to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja nie mam wciąż planów na majówkę. W sumie pewnie skończy się na jakimś grillu ze znajomymi i wyjazdem na jeden dzień, np. w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Też mam w planach grilla, ale w piątek. Sobota/niedziela jestem na wyjeździe . Szkoda, że w tym roku majówka jest taka krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik88 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 W tym roku będzie aktywny długi weekend majowy. Ruszam w Bieszczady. Ostatnio majówka byłą nad morzem. Teraz czas na góry. Idzie się zakochać. Popatrzcie tylko na te widoki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Muszę się w końcu wybrać w Bieszczady, bo jeszcze nigdy tam nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanka Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 polecam pomyśleć o jakimś dużym polskim mieście, na przykład Warszawie cały czas niedoceniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jeszcze jedno fajne miejsce i piękna okolica - http://www.bobrowadolina.pl/My tylko na dwie noce, nigdy nie byliśmy w tej okolicy, chętnie sprawdzimy jak dokładnie to wygląda. Zawsze wybieraliśmy raczej teren gór, tym razem chcemy zobaczyć coś nowego - jesteśmy strasznie ciekawi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonalaska Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 na weekendy majowe zawsze polecam odwiedzić miasto Olsztyn..piękne jeziora, masa atrakcji, fajnych pubów, gdzie można posłuchać dobrej muzyki, a ostatnio też ciekawe festiwale. osobiście uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek34 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 www.adamspa.pl - > ja tu spedzam każdą wolną chwilę. Odpoczywam wtedy od pracy zgiełku i problemów. Mają cudowne zabiegi, które powodują że ciało się odpręża i relaksuje. Byłam na 8 dni z pakietem Lato w górach i wróciłam z uśmiechem na twarzy, nawet do pracy Kudowa Zdrój jest niesamowicie piękną okolicą , góry , las .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byłastudentka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 O weekendzie majowym prawie zapomniałam, ale bylam w Limanowej. Chcialam sprawdzić czy warto odwiedzić to miejsce w casie urlopu. Własnie jestem w trakcie pakowania. Piękne strony,góry, zabytki, świerze powietrze. Do tego ulubiona moja restauracja Mekong, ktorą znam z Krakowa. Więc urlop powinien być udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Limanowa jest piękna. Ja na weekend polecam Jurę Krakowsko-Częstochowską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wybrałabym się w taki weekend gdzieś w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selena_D Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Myślę, że dobrym pomysłem jest pobyt w schronisku Trzy Korony. Bardzo czyste pokoje, niepowtarzalna lokalizacja - zresztą na stronie zobacz sobie fotki, to zobaczysz o co mi chodzi. Szczerze polecam ten przybytek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 a ja za to bardzo lubię zarówno Karwię czy Stegnę czy inne miejscowości. Oczywiście Sopot również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samika Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja w tym roku dalsze rejony i to o wiele, szybki przelot samolotem spod nosa na szczęście jak byłam młodsza nie doceniałam wagi lotniska w miejscowości czas to pieniądz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palahdy Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 a jakie miejsce konkretnie? zaciekawiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...