Kaja Metrowska Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jaki telefon i z jakich aplikacji wspomagających naukę korzystasz studencie ? Z jakiego operatora korzystasz i jakiej taryfy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Posiadam Sony Xperia z Ultra - wygląda jak tablet. Mocny telefon, płynnie chodzi i nie zamula. No ale swoje kosztował. Telefon jest w Play, posiadam abonamet formuła 4.0 z darmowymi rozmowami dla wszystkich. Co miesiąc trochę mnie to kosztuje - ale coś za coś. Rozmawiam kiedy chcę i nie muszę martwić się, że zabraknie mi pieniędzy na koncie. Jeżeli chodzi o System to jest Android - a aplikacji z których korzystam jest kilkadziesiąt. Na studiach przydaje mi się przede wszystkim poczta, czytnik pdf-ów do przeglądania notatek oraz mobilny pakiet office do przeglądania Worda i Excela. Z innych aplikacji które mi się przydają to jakdojade oraz RunKeeper. Ten pirwszy program służy do sprawdzania połączeń komunikacji miejskiej a ten drugi do monitorowania trasy, sprawdzania stanu spalonych kalorii oraz innych statystyk. W poszukiwanu interesujących aplikacji odsyłam do http://yourapps.info/aplikacje-na-tabletMożna tam znaleźć dużo recenzji gier i aplikacji na Android i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milosz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jest już podobny temat: http://forum.studia.net/topic/1477-jaki-telefon-dla-studenta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja mam LG Swift L3 i z aplikacji przydatnych mam jak na razie kurs francuskiego i słownik angielsko- polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja posiadam jakiś tam Samsung Galaxy chyba 4. Nie za bardzo przykładam do tego wagi szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...