miloszsz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam , jestem studentem III roku filologii angielskiej (dziennie) i III roku studia z zarządzania (zaocznie) , wcześniej miałem przygodę z innymi studiami , ale je odpuściłem .Jeśli wszystko się uda to od października chcę robić magisterkę z studia z zarządzania (zaocznie) , i mam pytanie z tym związane - czy jeśli w trakcie tej magisterki zaocznej wezmę jeszcze inne studia dziennie licencjackie albo inżynierskie (np.technologia chemiczna na politechnice ) to czy będę musiał płacić za te studia ?? Filologii nie kontynuuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z tego co się orientuję to chyba zależy ile już wcześniej wykorzystałeś punktów na tych studiach, które opuściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W Twoim przypadku jest dość skomplikowane, ponieważ nie wiem czy objęła się reforma dotycząca wykorzystania punktów ects (dotyczy przygody z innymi studiami), moim zdaniem nie będziesz mógł zacząć bezpłatnie studiów stacjonarnych I stopnia, ponieważ dużą część punktów zmarnowałeś na filologii będąc już na III roku. Jednak trudno o precyzyjną odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Punkty to teraz kluczowa rzecz w Twojej sytuacji, poczytaj sobie dyskusję na tym wątku http://forum.studia.net/topic/1447-czy-zmiana-b%C4%99dzie-mnie-kosztowa%C4%87/ może już tam najszybciej znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszsz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A jeśli bym wam opisał całą historię dokładniej - nazwy kierunków itp to czy dalibyście rade mi pomóc , bo to jest trochę bardziej złożone niż w tym temacie co podaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Najlepiej pogadać z dziekanem od spraw studenckich. On Ci dokładnie wyjaśni co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...