trzuszczaka Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Cześć, Mam nadzieję, że trafiłem na odpowiedni dział. Nie będę owijał w bawełnę. Czy ktokolwiek z Was orientuje się jak jest z rekrutacją i jakie warunki trzeba spełnić, aby dostać się na studia mając zdaną maturę za granicą? // Jeżeli potrzebujecie więcej informacji co do matury, napiszcie w komentarzu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Przepraszam, ale nie rozumiem... Chcesz się dostać na studia w Polsce a maturę pisałeś za granicą? Czy chcesz studiować za granicą a maturę pisałeś w Polsce? Jeśli chodzi o to pierwsze to normalnie bierzesz udział w rekrutacji, tylko zaznaczasz, że zdawałeś maturę za granicą a potem wpisujesz oceny jakie uzyskałes na tej maturze. Więcej dowiesz się wchodząc na stony uczelni, które Cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzuszczaka Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 To pierwsze. Chce się dostać na studia w Polsce z maturą zdaną za granicą. Myślę, że się po prostu przejadę do uczelni i dowiem się wszystkiego co mnie interesuje, Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak jak napisałam wczesniej, w systemie rekrutacji (u mnie był IRK, ale nie wiem czy wszędzie się nazywa tak samo) w formularzu zaznaczało się jaką maturę zdawałeś ('starą', czy 'nową', zdaną w Polsce czy za granicą) i potem wpisywało się oceny/punkty. W sumie najlepiej się przejść i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...