Adnan Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Czy znacie jakieś skuteczne metody na pozbycie się łuszczycy głowy? Coś co będzie w stanie rzeczywiście dać dobre rezultaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montr Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Stosowałam różne leki z różnymi efektami. Ostatnio pomagała mi pianka Clarelux ale...2 tygodnie stosowania i 2 tygodnie czysta głowa. A potem znów to samo.Wkurzyłam się i zaczęłam (jakieś 4 tygodnie temu) eksperymentować. 1 część smoły brzozowej i 7-8 części oleju kokosowego do małego słoiczka. Przed użyciem podgrzewam i nakładam ciepłe na głowę (strzykawką). I tak trzymam 1-2 godziny (co drugi dzień). Można pod folią. I teraz co ciekawe....byłam u dermatologa. Powiedziałam o tym a Ona zaleciła mi te kosmetyki Psorisel: https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/psorisel-zestaw-dermokosmetykow-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-szampon-200ml-emulsja-na-noc-200ml-plyn-do-skory-glowy-150ml,138736.html i kazała stosować ....co drugi dzień czyli naprzemiennie z dziegciem. Jeśli się zastosuję to nie będę wiedziała co pomogło! Na razie jestem tylko przy swoim eksperymencie i jestem zadowolona z efektów. Nie mam skorupy na głowie a jak zaswędzi i się podrapię to jakbym łupież miała. I to coraz mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talura Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Ja polecam emulsję do suchej skory głowy od Psorisel, zaraz wstawię fotkę, generalnie mi pomogło z uczuciem świądu i ściągnięcia skory, nawet plamy lekko zbledly ale już mnie tak siedziało, ze to mnie uratowało przed drapaniem.. nakładam na skore głowy wieczorem i rano zmywam szamponem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnan Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia No właśnie wypróowałem bardzo wiele kosmetyków i preparatów. Z apteki i z drogerii, jednak efekty średnie. Dzięki za namiary, zamówiłem sobie ten Psorisel, mam nadzieję, ze da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...