teczek Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cześć! Czy możecie polecić jakąś dobrą pizzerię w Krakowie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goska Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Al Capone na Szewskiej - bardzo dobra, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Bardzo dobrą pizzę jadłam w Mięta Resto Bar Krupnicza 19, Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kaja - a do którego lokalu Dominium chodzisz? Najczęściej bywam w Galerii Krakowskiej, tam często się spotykamy ze znajomymi. Rzeczywiście pizza smakowo bardzo ok - pizza typowo włoska, podobną jadłam na wakacjach we Włoszech, na dobrą sprawę nie wymaga używania sosów, ale po prostu z sosami jest jeszcze smaczniej - szczególnie z czosnkowym. Ogólnie podobają mi się wystroje ich restauracji - te 3 które widziałam były w podobnym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dominium to jedna z droższych pizzerii, na pewno nie na budżet studenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To fakt do najtańszych nie należy ale jest smaczna. Ja bardzo lubię Pizze Hut ale tam tez ceny są dość wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak, pizza hut jest bardzo dobra, dominium zresztą też, ale ceny mają zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak jest w Krakowie sieć maxiPizza to polecam. Pruga pizza za 2 zł przez cały czas w dostawie, a w lokalu gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 W Toruniu jest wiki pizza. Maja świetna pizzę w niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mementor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak Krk to Banolli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaki Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ja polecam pizzernie Capri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila Stanok Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ostatnio to za mną chodzi smak na pizzę z Maxipizza. Dawno u nich nie jadłam, a mają bardzo dobre rzeczy, zwłaszcza mi Funghi smakuje. Świeże dodatki, fajnie upieczone ciasto. Dowożą, ale jakoś ostatnio nie mam okazji, żeby zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Capri zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaskaJa Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Da Marco na Mogilskiej <palce lizać> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda92 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dnia 26.05.2017 o 14:49, KaskaJa napisał: Da Marco na Mogilskiej <palce lizać> Muszę wypróbować Jaki to dokładnie adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Naprawdę? Tak trudno poszukać w Internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Guzik Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Jak dla mnie tylko Yeti Pizza! Dla nie wtajemniczonych na Nowej Hucie... Dobra pizza i na kieszeń studencką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystiano Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 hej! na kazimierzu jaką polecacie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...