mateuszperon00@gmail.com Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Hej, nigdzie nie mogłem znaleźć aktualnych informacji na ten temat, a nie wiem czy dalej to wygląda tak samo. Chodzi mi o zapisanie się na studia "dla legitymacji", czy w takiej sytuacji utrzymuje status studenta przez cały semestr, jeśli nie będę chodził na zajęcia? Czy jeśli zostanę wykreślony z listy studentów z powodu niezdania egzaminów lub nieobecności, nie będzie w przyszłości problemu z przyjęciem mnie na tą lub inną uczelnie oraz czy są jakieś konsekwencje prawne takiego wpisu na studia "dla legitymacji"? Wyczytałem, że jest to "legalne" i nie powinno być problemu z przyszłymi studiami, ale wolę się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Nie jest to legalne. Jest to kradzież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszperon00@gmail.com Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 A czy takie coś jest gdzieś odnotowywane i widoczne np. w procesie przyszłej rekrutacji czy zostaje się tylko usuniętym z uczelni i to tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Oszustwo zostaje odnotowane. Kwestie czy ktoś Ci to udowodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @mateuszperon00@gmail.com, możesz zostać skreślony jeszcze w pierwszym miesięcu nauki z tytułu niepodjęcia studiów. Regulaminy różnie do tego podchodzą. Tylko co po legitce, jeżeli studencka jest ważna tylko semestr? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...