PannaZuzanna Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Witam. Zastanawiam się nad wyborem specjalizacji na studiach magisterskich. Ukończyłam na UŁ kierunek "Informacja w środowisku cyfrowym, spec. Podyplomówki z zarządzania informacją" (kierunek trochę o infobrokerstwie, Social Media, architekturze informacji itp.). Chcę iść na Podyplomówki z zarządzania II stopień na Społeczną Akademię Nauk, natomiast nie mogę zdecydować się na konkretny profil, a trzeba go wybrać już przy rekrutacji. 1. E-biznes i profesjonalna komunikacja 2. Menedżer organizacji Czy wybór specjalności ma duże znaczenie? Jeśli tak, który z tych profili jest bardziej "szerszy" i przyszłościowy? E-biznes zdecydowanie łączy się z kierunkiem, który ukończyłam na licencjacie, natomiast wydaję mi się, że jest mocno skategoryzowany i nie do końca chcę uczyć się tych samych informacji. Zależy mi na czymś ogólniejszym, ale Menedżer organizacji odnoszę wrażenie, że jest mało przyszłościowy. Jest jeszcze trzecia specjalizacja "kierunek logistyka w zarządzaniu", w mojej miejscowości jest dużo firm logistycznych, ale nie chcę w przyszłości pracować na produkcji. Jakie są Wasze odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...