blitzpl1 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Cześć, jak wygląda podział na grupy np. w II semestrze? Jest taki sam skład jak w I czy ponownie jest robiona lista? Z góry dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Za mało informacji. Na grupy? To jeszcze coś takiego istnieje? Nie macie zapisów w systemie na wybrane przez siebie zajęcia? Czy chodzi o grupy językowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitzpl1 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Tzn. na moim kierunku jest np. 240 osób (było ) i te 240 osób jest podzielone na x grup. Oczywiście były zapisy na zajęcia z języka obcego, socjologii/filozofii itd. ale chodzi mi o te główne grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Hmmm, to u mnie było na odwrót. Na roku 100 osób. Każdy zapisywał się na jaki przedmiot chciał. Mieliśmy zrealizować w ciągu 3 lat kanon plus przedmioty dodatkowe. Mieliśmy również warunki kiedy można realizować dany przedmiot i minimum pkt USOS. Nie wiedziałem że są jeszcze takie uczelnie gdzie przedmioty są narzucone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitzpl1 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Kilka przedmiotów jest narzuconych z góry a resztę trzeba wybrać - gdzie i jaki się chce mieć WF, socjologia czy filozofia, analiza interaktywna czy tradycyjna itd. Ale właśnie duża część tych przedmiotów narzuconych z góry jest realizowana w grupach o których wspominałem, m.in. ćwiczenia i laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitzpl1 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 No nic. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 To wówczas podział na grupy był wg kolejności alfabetycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek12 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 U mnie zawsze był podział według kolejności alfabetycznej po nazwiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...