JanNowak1337 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam, zastanawiam się czy wybrać właśnie agh Edukacje techniczno informatyczną czy informatykę na Politechnice świętokrzyskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nie lepiej poprawić maturę i iść na AGH na informatykę? To edukacja to nie jest najgorsza opcja. Moim zdaniem chyba w tą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanNowak1337 Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 ok, rozumiem czyli na daną chwile wybrać agh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Co masz na myśli na daną chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanNowak1337 Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Zostałem przyjęty na te dwie uczelnie i nie wiem którą wybrać (myślę ze będę poprawiać maturę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 To po co teraz chcesz iść na studia, skoro poprawiasz maturę? Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Wybierz kierunek, który chcesz studiować, uczelnia ma znaczenie drugorzędne. Jak nie chcesz być nauczycielem, to nie ma najmniejszego sensu iść na edukację techniczno-informatyczną. A jak chcesz poprawiać maturę, to po prostu ją popraw, a nie idź na studia i nie zajmuj innym miejsca. Chociaż moim zdaniem poprawianie matury tylko po to, żeby iść na przykład na informatykę na AGH, a nie na PŚ jest bez sensu. W IT jest ogromne zapotrzebowanie na ludzi, jeśli tylko będziesz coś umiał, to znajdziesz dobrą pracę, nikt nie bedzie patrzył na to, którą polibudę kończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanNowak1337 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 3 godziny temu, aguagu napisał: Wybierz kierunek, który chcesz studiować, uczelnia ma znaczenie drugorzędne. Jak nie chcesz być nauczycielem, to nie ma najmniejszego sensu iść na edukację techniczno-informatyczną. A jak chcesz poprawiać maturę, to po prostu ją popraw, a nie idź na studia i nie zajmuj innym miejsca. Chociaż moim zdaniem poprawianie matury tylko po to, żeby iść na przykład na informatykę na AGH, a nie na PŚ jest bez sensu. W IT jest ogromne zapotrzebowanie na ludzi, jeśli tylko będziesz coś umiał, to znajdziesz dobrą pracę, nikt nie bedzie patrzył na to, którą polibudę kończyłeś. Dzięki za pomoc ,rozjaśniłeś mi trochę tę sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...