najsjbc Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Cześć, właśnie zamierzam złożyć papiery na UE Katowice na kierunek informatyka i ekonometria. Co uważacie na temat tego kierunku? Nie zależy mi na stricte informatyce. Czy poziom uczelni jest dosyć wysoki? Zamierzam się przeprowadzić 500 km na studia, wiec dla mnie śląsk to nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Witaj na forum, na forum o tym kierunku jest bardzo dużo a i o samej uczelni też znajdziesz informację, na pewno od tego powinieneś zacząć. Przesyłam CI też info o samych kierunku; https://studia.pl/studia-na-kierunku-informatyka-i-ekonometria-program-zasady-rekrutacji-i-mozliwosci-pracy/ Jak będziesz miał konkretne pytania to pisz śmiało, chętnie pomogę. Sam kierunek bardzo fajny i godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...